top of page
  • Tudor Triponescu

Pimp My Ride a revenit și acum este axat pe recondiționări și restomods!

Primul episod este cu un Mitsubishi GTO.

Spre deosebire de sezoanele vechi din Pimp My Ride, emisiunea este acum filmată în Anglia iar prezentatorul nu mai este Xzibit ci o cântăreață de rap, Lady Leshurr. Sezonul nou a fost lansat în August anul acesta și este sponsorizat de Ebay ca să promoveze "eBay's Certified Recycled Hub", probabil pentru a fi mai ușor producției să facă rost de piese OEM recondiționate pentru proiectele din emisiune.

Deși noul sezon din Pimp My Ride se axează pe încurajatul și beneficile în a lucra la o mașină singur astfel ca rezultatul să fie ceva ce se poate numi "OEM+" sunt câteva episoade cu mașini modificate ciudat, deci trebuie să vă așteptați în continuare la culori aprinse și multe ecrane și boxe. Cel mai bine a ieșit GTO-ul din primul episod, probabil producția fiind inspirată din cel de pe coperta de album "Pink Season" a lui Joji ca să atragă interesul și generaților care nu au crescut cu Pimp My Ride la televizor.

Pimp My Ride a fost destul de controversat înainte, iar multe povesti și mașini erau falsificate doar ca să pară mai interesant. Multe modificări au fost scoase după filmări, în mare parte din cauză că puneau în pericol siguranța șoferului sau a mașinilor din trafic, iar unele mașini erau doar modificate estetic, ele în continuare având probleme le cu care s-au prezentat inițial, iar o mare parte din propritarii mașinilor care au apărut la Pimp My Ride și-au vândut mașina la luni săptămâni după.

Momentan seria are doar 6 episoade a câte 15 minute, toate le găsiți pe Youtube așa că vizionare plăcută!


bottom of page